اهداف
- ارائه آخرین دستاوردها و تولیدات علمی حوزه علوم ورزشی
- ایجاد زمینه ای برای جهت دهی پژوهش های علوم ورزشی ، تغذیه و طب ورزشی
- بررسی موضوع آموزش در حوزه علوم ورزشی
- شناسایی زمینه های تبدیل علم به ثروت در شاخه های علوم ورزشی و تغذیه
- شناسایی و معرفی تولیدات علمی حوزه علوم ورزشی در ایران و جهان
- تشویق و ایجاد انگیزه در پژوهشگران و نخبگان علوم ورزشی به انجام پژوهش های کاربردی و مورد نیاز کشور
- توسعه گرایش های تخصصی علوم ورزشی
- استفاده از توانمندیهای متخصصین حوزه فیزیولوژی ورزشی بالینی و توانبخشی ورزشی
- ارتباط با مراکز تحقیقاتی مشابه و مراکز توانبخشی ورزشی کلکشور
- ارتقاء توانمندیهای جسمانی و روانشناختی ورزشکاران حرفه ای و غیر حرفه ای جهت انجام مأموریتهای محوله
![](http://jarsport.ir/wp-content/uploads/2018/12/photo_2018-11-05_10-55-041-212x300.jpg)
- تربیت بدنی و علوم ورزشی
- فیزیولوژی و تغذیه ورزشی
- مدیریت، ارتباطات، اقتصاد و گردشگری ورزشی
- آسیب شناسی ورزشی و حرکات اصلاحی
- روانشناسی ورزشی
- رفتار حرکتی
- بیومکانیک، مهندسی و فناوری ورزش
- جامعه شناسی، حقوق، تاریخ و فلسفه ورزش
- تربیت بدنی و ورزش دانش آموزی
مکملهای غذایی و رژیمی
- نظارت و مقررات کنترل کیفی مکملها
- راهکارهای بهبود کیفیت مکملها
- روشهای جدید و کم هزینه کنترل کیفی و کمی مکملها
- اصول و مبانی مصرف منطقی مکملها
- غذاهای ایرانی واجد نقش مکمل
- کاربرد مکملها در بیماریهای مزمن
- تداخلات داروئی و دارویی – غذایی با مکملها
- نحوه پایش سلامت مکملها در چرخه واردات تولید، توزیع و مصرف
- مکملهای ورزشی و دوپینگ و سوء مصرف
- مکملها و سلامت
تغذیه
- غذاهای اصلاح شده ژنتیکی
- غذاهای ارگانیک
- تولید مواد غذایی
- بازار جهانی مواد غذایی
- مقیاس بزرگ و جهانی تجارت کشاورزی: بهره وری، ارائه و کمبود
- امنیت غذایی جامعه
- جوامع غذایی پایدار
- جنبش مواد غذایی محلی
- اقتصاد بازارهای کشاورزان و همکاری های جامعه
- نیازهای تغذیه ای و تغذیه انسانی
- شیمی مواد غذایی، تغذیه و انرژی انسانی
- آلودگی غذا و بیماری های ناشی از غذا
- تضمین ایمنی مواد غذایی، تجزیه و تحلیل ریسک و مقررات
- هورمون رشد و آنتی بیوتیک ها در مواد غذایی و اثرات آن
- غذا و بیماری مزمن: چاقی، بیماری قلبی، سرطان، دیابت
- فقر غذایی
- غذا، تغذیه و سلامت عمومی
- برچسب زدن تغذیه
- غذاهای فرآوری شده و بدون فرآورده: پیامدهای بهداشتی
- غذاهای اصلاح شده ژنتیکی و مهندسی مواد غذایی
- غذا و فناوری نانو
- بیوتکنولوژی و غذای امروز
- غذا و چالش های بهداشت جهانی
- روند مصرف و رفتارهای تغذیه ای
- مدیریت و پیشگیری از تغذیه و بیماری
- غذا و صنعت سلامتی
- اختلالات اشتها
- مکمل های ویتامین و نیازهای پزشکی
- بازاریابی مواد غذایی
- غذاهای قومی و تغذیه جامعه
پزشکی ورزشی
- تغذیه و ورزش
- توانبخشی ورزشی
- آسیب شناسی ورزشی
- حرکات اصلاحی
- آمادگی جسمانی
- بازی درمانی
- پاتومکانیک ورزشی
- بیومکانیک ورزشی
- سبک زندگی فعال
- سلامت و ورزش
- بیماری و ورزش
- ورزش معلولان
- روان شناسی ورزش
- تربیت بدنی مدرسان
- فناوری ورزش
- بدن سازی و زیبایی اندام
- آنتروپومتری
- ورزش سالمندان
- ورزش بانوان
- یادگیری حرکتی
- ورزش کودکان
- استعدادیابی ورزشی
![](http://confpn.ir/editor_file/image/%D8%AA%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%AE%20%D9%87%D8%A7%DB%8C%20%D9%85%D9%87%D9%85(1)(1)(1).jpg)
آدرس دبیرخانه
مشهد ،میدان آزادی، پردیس دانشگاه علوم پزشکی ، دانشکده پزشکی – گروه تغذیه
تلفن:
۰۵۱۵-۲۳۲۹۲۵۲
فکس:
۰۵۱۵۲۳۲۹۳۹۰
خراسان رضوی – مشهد مقدس – ابتدای بلوار لادن – موسسه آموزش عالی سلمان
Email: info@confpn.ir
سایت همایش
www.confpn.ir